Gratis nummer 24/7
Gratis expertise
Ons charter:
Gratis expertise
Vaste prijs
Gerespecteerde uitvoeringstermijnen
Professionele ondersteuning
Verzorgde en veilige werken
Totale waarborg op het resultaat
Homepage > Vochtige muren

Opgepast voor vochtige muren

Opgepast voor vochtige muren

Vochtige muren tonen aan dat uw huis met vochtproblemen te kampen heeft. Deze kunnen te wijten zijn aan verschillende mogelijke oorzaken. Constructiefouten (slechte isolatie, drainage, ventilatie, ...), toevallige problemen (een defecte dakgoot, een ontbrekende dakpan, ...) en dagelijkse fenomenen (menselijke ademhaling, huishoudelijke activiteiten, ...) bevorderen vochtproblemen als optrekkend vocht, condensatie of infiltraties. Vochtige muren signaleren dus een ernstig en vaak complex vochtprobleem.


Problemen door vochtige muren

Gevolgen van vochtige muren zijn: afschilfering van verf en bepleistering, loskomen van behangpapier, rotten van houtwerk en meer. Naast materiële schade mag u ook de lichamelijke schade die vochtige muren aanricht niet over het hoofd zien.


Wat is de oplossing voor vochtige muren?

Zelfs de meest ingewikkelde vochtproblemen kunnen opgelost worden! En dat begint bij het stellen van de juiste diagnose. Na meer dan 50 jaar ervaring als vochtbestrijder, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de meest vochtige muren effectief kunnen behandelen. Neem contact met ons op voor een gratis diagnose.