Reviews van onze tevreden klanten

Een gezonde, vochtvrije woning: de beste review

 Tevreden klanten die na een vochtbestrijding weer zorgeloos genieten van een vochtvrije woning. Daar streven we bij Murprotec elke dag naar.

Deze klanten riepen vocht definitief een halt toe in hun woning door de hulp van Murprotec in te schakelen. Wat vinden ze van ons werk? Je leest hier enkele getuigenissen.

Wat ik erg prettig vond is dat er steeds snel wordt gereageerd, snel ingeplamd maar bovenal goed wordt gecommuniceerd. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste. Afspraken worden netjes nagekomen. Degene die het kwam doen kwam alleen, was heel netjes en fatsoenlijk (geldt overigens ook voor de andere medewerkers) en werkte efficiënt en contentieus. Gaf toelichting op wat hij deed en kon vragen beantwoorden. Het enige wat ik minder vind is dat ik zelf moet bellen en in de gaten moet houden wanneer ik jullie moet vragen te komen controleren of de muur droogt over een half jaar.

M.

Goede communicatie, goede prijs / kwaliteit verhouding!

A.

Na een controle bleken mijn muren niet geschikt te zijn om te injecteren, het waarom werd helder uitgelegd en het karwei ging niet door. Het door mij voorgeschoten bedrag werd teruggestort. Een dikke pluim voor eerlijkheid.

J.

Nog even afwachten of het werkt natuurlijk maar het ziet er goed uit en andrrs hebben we de garantie

N.

Viktor Smits is komen kijken naar onze vochtproblemen. Binnen no time had Viktor door wat de problemen waren en van advies voorzien. Snel geregeld en fijne professional!

B.J.

Nette medewerkers, denken mee met klant

T.S.

Goed, vakkundig, netjes en snel.

M.B.

Zie hierboven

J.

Snelle service en een snelle oorzaak van het probleem gevonden.

B.

moeilijk huis, toch goed gedaan.

T.Z.

Medewerker ging op vrijdag door tot 19:00 non stop.

M.

Eerlijkheid en oprecht advies!

S.

Mark van Muurprotec nam ruim de tijd om de situatie te bekijken. Hij zei eerlijk dat Muurprotec niet het juiste bedrijf was voor mijn situatie, maar nam ondanks dat de moeite om mij uitgebreid te adviseren over wat ik moet laten uitzoeken en welk soort bedrijven ik om een onderzoek kan vragen. Dit bezoek heeft mij veel geld bespaard!

H.

Analysis was snel afgeronden, alles duidelijk uitgelegd. Ik aanraad heel graag deze bedrijf.

L.

Kleine kelderkast in kruipruimte prima drooggelegd

C.

Zie boven. Uit eindelijk zou een oplossing kunnen zijn om een CTA systeem aan te schaffen. Bij ons hebben we geen last van vochtvlekken , schimmel en ook geen condens. Mark heeft deze oplossing ons voorgelegd en we hebben hierover rustig kunnen nadenken. We zouden niet direct telefonisch benaderd worden. Ik zou Mark een terugkoppeling geven. Dat is ook gebeurd maar gezien de investering gaan we dit niet doen. We twijfelen niet aan het product, service etc. maar dan houden we dit 10 jaar geleden moet doen. Hoe lang kunnen wij hier nog wonen gezien onze omstandigheden en leeftijd. Het is vochtig maar het druipt nog niet van de muren. Met vriendelijke groet. Peter Holstein.

P.

Erg goed en snel geholpen. Alles volgens afspraak, heel netjes gewerkt!

W.

Zowel de uitleg en begeleiding als de uitvoering waren prima. Vanzelfsprekend moet in de nabije toekomst nog blijken of de vloer en wanden waterdicht zijn, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

J.

Nadat eerst Mark Pieterse langs kwam voor de offerte, kwam na de contract tekenen, de werkvoorbereider langs. Die heeft alles keurig bekeken. De uiteindelijke werkzaamheden zijn in 2x uitgevoerd, omdat er wat tegen zat, maar verder prima opgelost. Nu hopen dat de muren goed opdrogen en het probleem verholpen is, maar ik heb er vertrouwen in .

P.

Uiterst tevreden. Werken prettige mensen

M.M.

Het project is voor mijn gevoel van begin tot einde goed verlopen. Ben ook heel erg blij dat ik het heb laten doen en het geeft mij vanaf nu een rustig gevoel als het veel gaat regenen.

J.

Goed

H.A.B.

Goed geadviseerd en ook goed meegedacht toen ik later nog eens belden met een mogelijk probleem.

J.

Snel, vriendelijk, behulpzaam

R.

Hoewel het begin niet helemaal soepel verliep zijn de gemaakte afspraken door Murprotec goed opgepakt. De werkzaamheden in de kelder (gat boren voor de pomp, plaatsen van de pomp, aanbrengen membraan, storten nieuwe vloer, aansluiten afvoer) mede dankzij de uitvoerder soepel verlopen. Contact was plezierig en de werkzaamheden namen twee ochtenden in beslag. Resultaat tot nu toe naar verwachting.

A.

Fijn gesprek vooraf. Duidelijke afspraak over 1e werkzaamheden. Voor de 2e dag (coating) hebben we meerdere belletjes moeten doen om een afspraak uiteindelijk kunnen inplannen. Degene die hiervoor kwam zou op een heel ander tijdstip komen dan afgesproken en was er vervolgens weer veel eerder... ze hebben hun werkplek en netjes achtergelaten. Qua werk prima, qua communicatie matig.

I.

De aanloop tot de werkzaamheden bij ons verliep rommelig en onduidelijk, maar uiteindelijk is het werk goed afgerond. Ook de financiële afhandeling verliep niet logisch maar kwam uiteindelijk wel op het afgesproken bedrag uit.

C.

Prima uitvoering maar erg aan de prijs

P.

Voor traject liep voorspoedig. Echter bij de uitvoering ontstond er direct onduidelijkheid. In het voortraject was aangegeven dat de bekuiping op de stuclaag aangebracht zou worden. Vervolgens moest alles afgebikt worden en kwam de melding dat in een betonbak bekuiping niets toe zou voegen omdat er door een betonbak geen vocht kan dringen. Na heel veel bellen kwam er een vaag verhaal dat het in ons geval dan misschien wel via de naden kwam en dat het dus toch wel verstandig was om te doen.... alsnog laten aanbrengen onder de belofte dat er dan 10 jaar lang garantie zou zijn op vocht en daarvoor waren we dit traject ook in gegaan. Bekuiping zat na aanbrengen vol met scheuren waardoor je de onderlaag nog gewoon zag. Dat is wel weer hersteld. De afwerking zou een coating zijn maar is in mij ogen een mooi woord voor het slordig aanbrengen van wat witte verf. Ik geef een 6 als voordeel van de twijfel dat hiermee ons vochtprobleem ook echt is opgelost

R.

4 december om een afspraak verzocht. Binnen een paar dagen zouden we gebeld worden voor een afspraak. Gebeurd niet. 4x zelf gebeld, krijgen nog steeds geen afspraak. Slechte reclame.

J.

Ben jij ook een tevreden klant van Murprotec? 

Heb ook jij de hulp ingeroepen van Murprotec om vocht te bestrijden? We horen graag wat je vond van de voorgestelde behandeling, onze service en het resultaat. Dankzij jouw feedback kunnen we onze dienstverlening nog beter maken.
Laat een review achter

Onze kwaliteitsgarantie werkt

Elk lid van de Murprotec-groep engageert zich voor deze 10 kernpunten. Dankzij onze kwaliteitsgarantie ben je steeds zeker van de beste service. Murprotec, niet voor niets de Nr. 1 vochtspecialist in Nederland én Europa.

Klant op de eerste plaats

De klant
op de eerste plaats

vergrootglas

Nauwkeurige en grondige analyse

Icoon offerte (geel)

Vaste prijs
zonder verrassingen

Icoon checklist (geel)

Extra werfbezoek door de werfleider vóór de werken

icoon kalender

Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

sterren

Verzorgde werken

Icoon werfleider (geel)

Veilige werken

icoon afstudeerhoedje

Constante bijscholing
van onze medewerkers

Icoon werfleider (geel)

Service
na verkoop

icoon waarborg

Totale waarborg
op het resultaat

1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading