Wat zeggen onze klanten over Murprotec?

Deze klanten genieten weer van een vochtvrije woning.
Daar zijn ze blij mee, en wij ook.

Wat ik erg prettig vond is dat er steeds snel wordt gereageerd, snel ingeplamd maar bovenal goed wordt gecommuniceerd. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste. Afspraken worden netjes nagekomen. Degene die het kwam doen kwam alleen, was heel netjes en fatsoenlijk (geldt overigens ook voor de andere medewerkers) en werkte efficiënt en contentieus. Gaf toelichting op wat hij deed en kon vragen beantwoorden. Het enige wat ik minder vind is dat ik zelf moet bellen en in de gaten moet houden wanneer ik jullie moet vragen te komen controleren of de muur droogt over een half jaar.

M.

Kleine kelderkast in kruipruimte prima drooggelegd

C.

Zowel de uitleg en begeleiding als de uitvoering waren prima. Vanzelfsprekend moet in de nabije toekomst nog blijken of de vloer en wanden waterdicht zijn, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

J.

Nadat eerst Mark Pieterse langs kwam voor de offerte, kwam na de contract tekenen, de werkvoorbereider langs. Die heeft alles keurig bekeken. De uiteindelijke werkzaamheden zijn in 2x uitgevoerd, omdat er wat tegen zat, maar verder prima opgelost. Nu hopen dat de muren goed opdrogen en het probleem verholpen is, maar ik heb er vertrouwen in .

P.

Uiterst tevreden. Werken prettige mensen

M.M.

Het project is voor mijn gevoel van begin tot einde goed verlopen. Ben ook heel erg blij dat ik het heb laten doen en het geeft mij vanaf nu een rustig gevoel als het veel gaat regenen.

J.

Fijn gesprek vooraf. Duidelijke afspraak over 1e werkzaamheden. Voor de 2e dag (coating) hebben we meerdere belletjes moeten doen om een afspraak uiteindelijk kunnen inplannen. Degene die hiervoor kwam zou op een heel ander tijdstip komen dan afgesproken en was er vervolgens weer veel eerder... ze hebben hun werkplek en netjes achtergelaten. Qua werk prima, qua communicatie matig.

I.

Mijn kelder ziet er weer fijn uit. Hopelijk heeft toekomstige regenval en het grondwaterpeil geen vat meer op mijn kelder. Afspraken kunnen een tandje beter…: wanneer er uitstel is graag betere communicatie. Wel begrip voor de arbeidsmarkt en verkrijgbaarheid producten! Al met al goed resultaat

A.

Prima uitvoering maar erg aan de prijs

P.

Laat vochtproblemen zo snel mogelijk behandelen

Een waterdichte oplossing voor elk vochtprobleem

Vocht kan je huis binnendringen op verschillende manieren. Bij Murprotec ben je verzekerd van een definitieve behandeling voor elk vochtprobleem.

Vochtvlekken door opstijgend vocht aan de onderkant van een muur

Optrekkend vocht

Zijn je muren aan de onderkant vochtig? Komt het behangpapier los of hangen de plinten niet meer vast? Zie je een witte aanslag verschijnen?

Ik heb last van optrekkend vocht
Zwarte schimmel komt boven plinten uit in hoek van een kamer

Schimmels

Verschijnen er zwarte, bruine of gele schimmels op je muren, plafonds, voegen, houten meubels of zelfs kleding? Hangt er een muffe geur in huis?

Ik heb last van schimmels
Een vochtige kelder waarin de keldervloer bedekt is door een laag water

Vocht in de kelder

Komt je verf of stucwerk van de keldermuur? Staan er waterdruppels op de keldermuren of is je keldervloer nat? Sijpelt er grondwater de kelder in? Of kan je zwemmen in de kelder?

Ik heb last van vocht in de kelder
Vochtplekken op de muur van de woonkamer

Vochtplekken

Zijn je muren aan de onderkant vochtig? Laat het behang of de plinten los? Bladdert de verf? Zie je een witte aanslag verschijnen?

Ik heb last van vochtplekken
Waterdruppels op een raam door condensatie

Condensatie

Blijven er waterdruppels achter op ramen of muren na het koken of douchen? Wordt je huis onvoldoende geventileerd? Zie je schimmels?

Ik heb last van condensatie
Rond wit rooster van een luchtbehandelingssysteem

Luchtvochtigheid

Voelt de lucht in je woning vochtig aan? Heb je sterk last van hoofdpijn, allergieën of astma? Is de vochtbalans verstoord?

Ik heb last van een verstoorde luchtvochtigheid
 
 
 

Murprotec, nr. 1 in Nederland en Europa voor professionele vochtbestrijding

Lees meer over de Murprotec-groep
Een gezin met twee kinderen zit glimlachend aan de ontbijttafel

Waarom kiezen voor Murprotec?

Murprotec: vochtbestrijder sinds 1954

  • Al 70 jaar vecht de Murprotec-groep tegen vocht en voor een gezond binnenklimaat.

  • Onze doeltreffende vochtbehandelingen zijn ontwikkeld door specialisten in onze eigen laboratoria.

  • Met 15.000 projecten per jaar in 8 Europese landen mogen we ons niet alleen specialist, maar ook marktleider in vochtbestrijding noemen.

Ontdek onze kwaliteitsgarantie
 
 
Icoon certificaat (blauw)

Garantie op het resultaat

Bij Murprotec ben je zeker van een vochtvrij resultaat. Geniet van een uitgebreide garantie op vochtbestrijding; tot 30 jaar garantie op de behandeling tegen optrekkend vocht.

Icoon stop vocht (blauw)

Professionele vochtbestrijding

Met 70 jaar ervaring is Murprotec specialist in het vak voor alle vochtbehandelingen: muren injecteren, kelderdichting en luchtbehandeling.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)  
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Door onze uitgebreide kennis, diversen oplossingen en onze jaren lange ervaring, is Murprotec uitermate goed instaat om een betrouwbare en correcte analyse te maken van je vochtprobleem. Daarnaast werken wij alleen met gegarandeerde oplossingen. Waardoor je de zekerheid hebt dat je vochtprobleem opgelost wordt. 

Vocht in huis voorgoed oplossen?

De juiste diagnose bespaart je geld en onnodig werk

Met welk vochtprobleem worstel je? Dat is niet makkelijk te bepalen. Vocht kan overal in huis voorkomen en verschillende oorzaken hebben. Reken op de analyse van Murprotec om de oorzaak van je vochtprobleem te achterhalen. Zo weet je meteen zeker je de juiste vochtbehandeling kiest.

Gratis analyse

Een CTA-systeem van Murprotec

Een CTA-systeem werkt anders dan een klassieke ventilatie-installatie. Ons luchtbehandelingssysteem is zo ontwikkeld dat het condensatievocht en schimmel tot in de kleinste hoekjes van je huis bestrijdt. De installatie filtert en verspreidt verse buitenlucht in je woning. Ondertussen wordt ook vervuilde binnenlucht naar buiten geblazen via ventilatieroosters.

Voor ieder huis is er een geschikt luchtbehandelingssysteem. Vraag daarom advies aan onze vochtspecialisten. Zij helpen je kiezen tussen onze CTA 270, CTA 500 en XTRair.

Meer over een Murprotec-luchtbehandelingssysteem

Gratis analyse

een Murprotec-luchtbehandelingssysteem hangt aan de muur

Bescherm je woning, je gezin en jezelf

Hoeveel tijd breng jij thuis door?

We brengen met z’n allen heel wat uren binnenshuis door. Rustig alleen, met z’n tweeën of gezellig met het hele gezin. Wat als vocht en ongezonde lucht in huis ervoor zorgen dat je woning geen veilige plaats meer is?

Als je een vochtprobleem niet op tijd behandelt, kunnen de gevolgen heel ernstig zijn:
van zware allergieën tot een verzwakte fundering.

Kies voor een gezonde woning en geef vocht geen kans.

Murprotec rekent af met vocht in Nederlandse huizen

De vochtspecialisten van Murprotec Nederland zijn actief van Amsterdam tot Maastricht. Met onze gratis analyse en definitieve vochtbehandelingen helpen we gezinnen aan een gezondere leefomgeving.

Kaart met locaties van de specialisten

Neem contact op met het Murprotec-hoofdkantoor

Murprotec NL

De Hoogjens 10c
4254XW Sleeuwijk

Nr. 1 vochtspecialist in Europa

GRATIS ANALYSE

Neem contact op met Murprotec bij jou in de buurt

We bestrijden vochtproblemen van Amsterdam tot Maastricht. Vraag dus gerust een gratis analyse aan, dan komen onze vochtspecialisten bij je langs!

Jan van Horssen

Zeeland, Arnemuiden

Jean-Louis Aarts

Brabant, KaatsHeuvel

André Vermeulen

Amsterdam, Utrecht, Woerden

Peter Mol

Gelderland, Opheusden

Jules Hendriks

Limburg, Zuid-Limburg, Venlo

Viktor Smits

Brabant, 's Hertogenbosch

Mark Pieterse

Rotterdam, Den Haag, Zuidland

Jan Reitsma

Brabant, Waalwijk

Bas van Loon

Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Vreeland

Fabian Klinkenberg

Amsterdam
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading