Onze klanten aan het woord

Onze vochtspecialisten zijn actief van Amsterdam tot Maastricht. Met onze definitieve vochtbehandelingen helpen we gezinnen aan een gezondere leefomgeving.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de specialist (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen - 23/07/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. - 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtspecialist van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtspecialist hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtspecialist wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. – Tessenderlo – 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. – Tessenderlo – 2019

De Murprotec-werkwijze

Icoon klembord (geel)
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt bij je langs om de nodige vochtmetingen uit te voeren en het vochtprobleem grondig te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Onze specialist stelt vast welk type vochtprobleem je woning precies heeft en bepaalt welke vochtbehandeling dit definitief kan oplossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles te dubbelchecken en met je door te lopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Door onze uitgebreide kennis, diverse oplossingen en onze jarenlange ervaring, is Murprotec de juiste keuze voor een betrouwbare en correcte analyse. Daarnaast werken we alleen met gegarandeerde oplossingen. Zo weet je zeker dat je vochtprobleem opgelost wordt. Je kunt vertrouwen op onze 10-delige kwaliteitsgarantie.

1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading