Waarom een gratis analyse aanvragen?

Wij bieden een analyse van je vochtprobleem gratis aan omdat we vinden dat iedereen de kans moet krijgen om in een gezond huis te wonen.

Met zo’n analyse…

  • voorkom je dat vocht zich ongezien kan verspreiden en zo de structuur van je huis aantast.
  • voorkom je dat vocht een impact zou kunnen hebben op je gezondheid.
  • voorkom je dat je na een verbouwing een vochtprobleem blijkt te hebben, waardoor je deels opnieuw moet beginnen.
  • zet je de eerste stap naar een vochtvrije woning.
  • schakel je onmiddellijk de hulp in van een gecertificeerd vochtspecialist.
  • profiteer je van de 70 jaar aan ervaring van de Murprotec-groep.

Hoe gaan we te werk?

Icoon klembord (geel)  
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt bij je langs om de nodige vochtmetingen uit te voeren en het vochtprobleem grondig te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Onze specialist stelt vast welk type vochtprobleem je woning precies heeft en bepaalt welke vochtbehandeling dit definitief kan oplossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles te dubbelchecken en met je door te lopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Door onze uitgebreide kennis, diverse oplossingen en jarenlange ervaring is Murprotec de juiste keuze voor een betrouwbare en correcte analyse. Daarnaast werken we alleen met gegarandeerde oplossingen. Zo weet je zeker dat je vochtprobleem opgelost wordt. Je kunt vertrouwen op onze 10-delige kwaliteitsgarantie.

Een vochtprobleem oplossen laat je best over aan een Murprotec vochtspecialist

Wat doet onze vochtspecialist?

Vochtbestrijding vereist een oplossing op maat. Elk vochtprobleem is uniek en vereist een andere oplossing. Onze vochtspecialisten hebben veel ervaring met vochtproblemen en kunnen daarom de juiste bestrijding adviseren. Vervolgens is het nodig om behandelde muren te controleren om met zekerheid te zeggen dat de vochtbestrijding van de muren geslaagd is. Zo kunnen wij de garantie geven met het bewijs dat de muren droog zijn en ook echt droog blijven.

Na al 70 jaar ervaring met deze manier van werken, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat wij zelfs de vochtigste muren effectief kunnen behandelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het formulier in voor een gratis analyse, zodat je de eerste stap zet richting vochtbestrijding en er een gezond leefklimaat kan worden gerealiseerd.

Gratis analyse

Deze klanten gingen je voor…

Topervaring! Ja, een vochtbehandeling kost veel geld, maar is nu eenmaal zo.
Snel na de eerste contactopname ging het bezoek ter plaatse door, volledig covid-proof. We kregen een goede uitleg met onmiddellijk schriftelijke offerte. Volledig vrijblijvend want de vertegenwoordiger drong niet aan tot ondertekenen! Hij was bovendien altijd vlot bereikbaar.


Het technisch plaatsbezoek was ook top, covid-proof en veel uitleg met antwoorden op al onze vragen. De uitvoerder was zeer vriendelijk, heeft proper gewerkt, volledig volgens de covid-regels, en ook hier alle nodige uitleg. Zeer goede ervaring!

Y.B.

Absoluut geen problemen gekend bij Murpotec! Alles werd perfect opgevolgd en heel vriendelijke service. Ons vochtprobleem opgelost.

T.D.M.

Ik heb een Murprotec luchtreiniger laten installeren en ik ben zeer tevreden. Uitzonderlijk goede resultaten.

B.F.

Wij hadden last van opstijgend vocht. Vrienden hadden reeds samengewerkt met Murprotec en waren enthousiast over de service. We namen contact op met Murprotec contact via het contactformulier, waarna we even moesten wachten tot we gecontacteerd werden. Ze namen hun tijd voor de correcte diagnose alsook voor de uitleg naar ons toe. Donderdag en vrijdag zijn ze de injecties komen uitvoeren. Echt proper werk en een vriendelijke werkman. Binnen 8 maanden moeten we terug contact opnemen voor een controle.

T.S.

Murprotec is een zeer professioneel bedrijf. Ik raad hen aan iedereen aan. Super goede follow-up en een echte interesse in uw vochtproblemen.

D.H.

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

I.M. 

Alles wordt perfect afgewerkt.

P.H.

Alle werken zijn uitgevoerd zoals beloofd. Voorlopig is het vochtprobleem volledig opgelost, binnen enkele maanden volgt nog een extra controle, maar we zijn blij dat we Murprotec gecontacteerd hebben.

S.D.

Eén maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtspecialist van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtspecialist hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen: zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Misschien niet de goedkoopste, maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtspecialist wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is. Zeer tevreden en top werk van de werkmannen!

C.D.

Zeer correcte en professionele service. De vochtspecialist had ons gemakkelijk kunnen overhalen om te investeren in bepaalde oplossingen, maar gaf eerlijk toe dat dit voorlopig niet nodig is. Advies op maat.

M.R.

Ongeveer een jaar geleden hebben wij via Murprotec onze kelder laten behandelen. Ze hebben zeer proper werk geleverd met respect voor alle materialen. We zijn zeer tevreden en ons vochtprobleem is ook opgelost.

T.V.

We zijn meer dan tevreden over de gang van zaken. De werken zijn correct verlopen en de afspraken werden stipt nageleefd. Dankzij de specialist (Opdenakker) werd de juiste diagnose gesteld.

Mergaerts – Betekom

De werken werden volgens afspraak uitgevoerd en zijn zeer ordentelijk uitgevoerd. We hadden schrik voor onze vloerbekleding maar deze is zeker niet beschadigd geraakt.

Boutmans – Kessel-Lo

Vorige week bezoek gekregen van Greg. Zeer snel en toch zeer professioneel. Vriendelijk en ‘to the point’. Met een objectieve kijk op het probleem en met oprechte hulpvaardigheid. Een aanrader!

Firmin P.

Heel tevreden van, komen hun afspraken stipt na en werken proper en laten alles netjes achter.

Els G. – Mechelen - 23/07/2020

Zeer persoonlijke service en een goede uitleg van het product. Ik ben zeer tevreden over het uitgevoerde werk en raad Murprotec zeker aan als je een vochtprobleem hebt!

Iris M. - 2019

1 maand geleden hebben we bezoek gehad van de vochtspecialist van Murprotec. Na een zeer uitgebreide diagnose en gedetailleerde uitleg van de vochtspecialist hebben we besloten om met Murprotec in zee te gaan. Gisteren waren de werken reeds klaar en we zijn zeer tevreden. De afspraken zijn perfect nagekomen en zeker een positief woordje over de werkmannen, zeer vriendelijk en alles perfect proper achtergelaten. Mss niet de goedkoopste maar Murprotec heeft alles nagekomen zoals ze beloofd hadden. We hebben wel enkele dagen moeten wachten op een telefoontje na onze aanvraag maar de vochtspecialist wist ons ook wel te vertellen dat het ongelooflijk druk is.

Christine D. – Tessenderlo – 2019

Super bedrijf met vriendelijke medewerkers en een correcte uitvoering.

Jordy L. – Tessenderlo – 2019
Kaart met locaties van de specialisten

Neem contact op met het Murprotec-hoofdkantoor

Murprotec NL

De Hoogjens 10c
4254XW Sleeuwijk

Nr. 1 vochtspecialist in Europa

GRATIS ANALYSE

Neem contact op met Murprotec bij jou in de buurt

We bestrijden vochtproblemen van Amsterdam tot Maastricht. Vraag dus gerust een gratis analyse aan, dan komen onze vochtspecialisten bij je langs!

Jan van Horssen

Zeeland, Arnemuiden

Jean-Louis Aarts

Brabant, KaatsHeuvel

André Vermeulen

Amsterdam, Utrecht, Woerden

Peter Mol

Gelderland, Opheusden

Jules Hendriks

Limburg, Zuid-Limburg, Venlo

Viktor Smits

Brabant, 's Hertogenbosch

Mark Pieterse

Rotterdam, Den Haag, Zuidland

Jan Reitsma

Brabant, Waalwijk

Bas van Loon

Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Vreeland

Fabian Klinkenberg

Amsterdam
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading