Wie is Murprotec? 

De Murprotec-groep: jouw partner voor vochtbestrijding 

Murprotec is marktleider in Nederland en in Europa voor vochtbestrijding. Al 70 jaar werken onze vochtbestrijders aan doeltreffende behandelmethodes en innovatieve producten om voorgoed af te rekenen met vocht in huis. 

Dankzij die ongeëvenaarde ervaring en een uitgebreid netwerk van specialisten is Murprotec een betrouwbare partner voor de definitieve behandeling van: 

Geef vocht geen kans. Vertrouw op het vakmanschap van Murprotec! 

Logo van Murprotec

Murprotec: van pionier tot Europees marktleider  

De eerste vochtbestrijder in Europa 

In 1954 werd in Groot-Brittannië de basis gelegd voor wat later hét referentiepunt voor vochtbestrijding zou worden. De Murprotec-groep werd opgericht door Royal Doulton Company, en werd op dat moment het eerste bedrijf in Europa dat vochtbehandelingen ontwikkelde.  

Kaart van Europa met de 8 landen aangeduid waarin de Murprotec-groep actief is

Murprotec actief in 8 Europese landen 

Dankzij een vernieuwende en wetenschappelijke benadering groeide Murprotec uit tot een gewaardeerde vochtbestrijder, maar ook Europees marktleider.  

Met afdelingen in 8 EU-landen blijft Murprotec groeien, want de strijd tegen vocht in huis is nog niet gestreden. Meer dan 500 vochtspecialisten van de Murprotec-groep bieden elke dag definitieve vochtbehandelingen aan in privéwoningen en openbare gebouwen in Frankrijk, Spanje, Italië, Luxemburg, BelgiëPortugal, Zwitserland en Nederland. Met 15.000 projecten per jaar blijven we bouwen aan onze expertise.  

Geen enkele vochtbestrijder kan zo’n lange ervaring en uitgebreid professioneel netwerk voorleggen.  

Het succes van de Murprotec-groep 

Innovatie en onderzoek 

Iedereen heeft recht op een gezonde woning. Met dat motto in het achterhoofd blijft Murprotec stevig inzetten op wetenschappelijk onderzoek. Ook na 70 jaar vinden we het belangrijk om onze werkmethoden te verbeteren om vochtproblemen nog beter te kunnen bestrijden.   

Die constante drang naar innovatie is het geheim van het succes van de Murprotec-groep. Met onze exclusieve, gepatenteerde behandelingen garanderen we een blijvend vochtvrij resultaat. 

Dezelfde premium service in heel Europa 

Onze jarenlange ervaring zit verweven in de hele Murprotec-groep. Elke afdeling werkt volgens dezelfde principes om een premium service aan te bieden aan onze klanten in heel Europa. Bij Murprotec ben je verzekerd van de volgende 10 kwaliteitsgaranties: 

Icoon medaille nummer 1 (blauw)

1. De klant op de eerste plaats

Tevreden klanten in een gezonde woning, daar doen we het voor. De duizenden interventies die we jaarlijks in heel Europa mogen doen, zijn een mooi bewijs van jullie vertrouwen.

Icoon vergrootglas (blauw)

2. Nauwkeurige en grondige analyse

Doeltreffende vochtbestrijding begint bij een juiste diagnose van het vochtprobleem. Dankzij een grondige analyse van het vochtprobleem achterhalen we de oorzaken, en kunnen we maatwerk tegen vocht aanbieden.

Icoon offerte (blauw)

3. Vaste prijs zonder verrassingen

Na de gratis analyse krijg je meteen een duidelijk overzicht van de uit te voeren behandeling(en) en een vaste prijs voorgesteld. Die prijs komt later integraal op je factuur terecht, zonder bijkomende kosten. 

Icoon checklist (blauw)

4. Controle op locatie vóór de werkzaamheden

De analyse en locatie worden grondig gecontroleerd voordat we beginnen met de vochtbestrijding. Het verzekert dat de werkzaamheden feilloos en volgens de gemaakte afspraken zullen verlopen.

Icoon kalender (blauw)

5. Gerespecteerde uitvoeringstermijnen

Stiptheid is belangrijk voor onze klanten en onze medewerkers. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, houden we ons strikt aan de afgesproken uitvoeringstermijnen.

Icoon 3 sterren (blauw)

6. Verzorgde werkzaamheden

Onze vakmensen gaan steeds netjes, snel en professioneel te werk. Dat is nodig, aangezien de meeste woningen met een vochtprobleem bewoond zijn.

Icoon werfleider (blauw)

7. Veilige werkzaamheden

De veiligheid van onze medewerkers en onze klanten staat centraal. Zo dragen we beschermende kleding en gebruiken we steeds niet-toxische producten als het kan.

Icoon afstudeerhoedje (blauw)

8. Constante bijscholing van onze medewerkers

Elke dag ontwikkelen we nieuwe technieken en nieuwe producten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in de bouw- en vochtbehandelingssector.

Icoon telefoonmedewerker (blauw)

9. Service na verkoop

Na de drogingsperiode komen we nog eens langs voor een controlebezoek. Samen met ons controleteam evalueer je de kwaliteit van onze vochtbehandelingen. Zo weten we zeker dat we een vochtvrij resultaat hebben geleverd.

Icoon kwaliteitsstempel (blauw)

10. Totale garantie op het resultaat

Al 70 jaar ervaring maakt ons zeker van onze zaak. Op onze vochtbehandelingen geldt dan ook een garantie op het resultaat van 10 tot 30 jaar. Dat krijg je zwart op wit met een garantiecertificaat.

Wat zeggen onze klanten over Murprotec?

Deze klanten genieten weer van een vochtvrije woning.
Daar zijn ze blij mee, en wij ook.

Wat ik erg prettig vond is dat er steeds snel wordt gereageerd, snel ingeplamd maar bovenal goed wordt gecommuniceerd. Dat laatste is misschien nog wel het belangrijkste. Afspraken worden netjes nagekomen. Degene die het kwam doen kwam alleen, was heel netjes en fatsoenlijk (geldt overigens ook voor de andere medewerkers) en werkte efficiënt en contentieus. Gaf toelichting op wat hij deed en kon vragen beantwoorden. Het enige wat ik minder vind is dat ik zelf moet bellen en in de gaten moet houden wanneer ik jullie moet vragen te komen controleren of de muur droogt over een half jaar.

M.

Goede communicatie, goede prijs / kwaliteit verhouding!

A.

Kleine kelderkast in kruipruimte prima drooggelegd

C.

Zowel de uitleg en begeleiding als de uitvoering waren prima. Vanzelfsprekend moet in de nabije toekomst nog blijken of de vloer en wanden waterdicht zijn, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

J.

Nadat eerst Mark Pieterse langs kwam voor de offerte, kwam na de contract tekenen, de werkvoorbereider langs. Die heeft alles keurig bekeken. De uiteindelijke werkzaamheden zijn in 2x uitgevoerd, omdat er wat tegen zat, maar verder prima opgelost. Nu hopen dat de muren goed opdrogen en het probleem verholpen is, maar ik heb er vertrouwen in .

P.

Uiterst tevreden. Werken prettige mensen

M.M.

Het project is voor mijn gevoel van begin tot einde goed verlopen. Ben ook heel erg blij dat ik het heb laten doen en het geeft mij vanaf nu een rustig gevoel als het veel gaat regenen.

J.

Fijn gesprek vooraf. Duidelijke afspraak over 1e werkzaamheden. Voor de 2e dag (coating) hebben we meerdere belletjes moeten doen om een afspraak uiteindelijk kunnen inplannen. Degene die hiervoor kwam zou op een heel ander tijdstip komen dan afgesproken en was er vervolgens weer veel eerder... ze hebben hun werkplek en netjes achtergelaten. Qua werk prima, qua communicatie matig.

I.

Prima uitvoering maar erg aan de prijs

P.

De Murprotec-methode

In de hele Murprotec-groep werken onze vakmensen volgens dezelfde methode om vochtproblemen definitief te behandelen. De Murprotec-methode bestaat uit een gestroomlijnde volgorde van handelingen, uitgevoerd door verschillende vochtspecialisten. Zo kunnen we je een vochtvrij resultaat garanderen.

Icoon klembord (geel)  
1

Gratis analyse

Een vochtspecialist komt langs om vochtmetingen te doen en het vochtprobleem te analyseren.

Icoon offerte (geel)
2

Voorstel op maat

Hij stelt vast welke vochtbehandeling nodig is om je vochtprobleem definitief op te lossen.

Icoon offerte (geel)
3

Projectleider

Onze projectleider komt langs om alles dubbel te checken en met je te overlopen. We zorgen voor een duidelijke planning en communicatie.

Icoon werfleider (geel)
4

Vochtbehandeling

Onze specialisten gaan op de afgesproken datum aan de slag om het vocht definitief aan te pakken.

Reken op Murprotec voor een betrouwbare en correcte analyse van je vochtprobleem – helemaal gratis. Zo ben je altijd verzekerd van een definitieve oplossing van elk vochtprobleem. Dat beloven we met onze kwaliteitsgarantie.

De Murprotec-waarden

De volgende waarden weerspiegelen de cultuur van ons bedrijf. Ze verbinden onze werknemers met elkaar en met onze klanten, en tonen aan hoe wij ons als onderneming onderscheiden.

Betrokkenheid

Samen streven we naar duurzame oplossingen. Onze betrokkenheid blijkt uit de uitgebreide analyses, en de behandelingen op maat, afgestemd op de situatie.

Openheid

We hebben respect voor iedereen in onze omgeving. We staan open voor elkaars deskundige mening en individuele aanpak, en willen zo onze kennis verrijken.

Aanpassingsbereidheid

We kijken altijd kritisch naar onszelf en onze methodes en zijn bereid snel te schakelen om een efficiënte oplossing te vinden voor een ingewikkeld probleem.

Integriteit

We zijn eerlijk in onze relaties met de klant en met collega’s en streven oprecht naar de meest optimale samenwerking.

Plezier

Door spontaan, joviaal en positief met elkaar om te gaan, ontstaat er ruimte voor plezier op de werkvloer.

Een gezin zit gezellig thuis in de zetel en kijkt samen naar een laptopscherm

Murprotec Nederland: de vochtspecialist bij jou in de buurt

Murprotec Nederland is nog niet werkzaam in alle regio's van Nederland. Hierdoor kunnen we momenteel nog niet iedereen in Nederland helpen bij het behandelen van vochtproblemen. Maar Murprotec Nederland groeit snel! En zo komen er snel nieuwe regio's bij, waarin we werkzaam zijn. We raden je daarom aan om altijd een aanvraag te doen. Wij zorgen dat je bericht zo snel mogelijk beantwoord wordt en laten je weten of we in jouw regio aan de slag kunnen gaan.

Met meer dan 20 medewerkers van Murprotec Nederland bieden we definitieve vochtbehandelingen aan volgens de kwaliteitsgaranties van de Murprotec-groep.

Neem contact met ons op

Onze partners

Om de kwaliteit van onze service extra kracht bij te zetten, werken we samen met toonaangevende bedrijven en instanties.

Logo van BCCA

BCCA

De Belgian Construction Certification Association voert regelmatig kwaliteitscontroles uit op willekeurige Murprotec-projecten.

Logo van WTCB

WTCB

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf certificeert onze producten en werkmethodes.

Logo van SECO

SECO

SECO controleert steekproefgewijs onze behandelingen en producten.

Logo van Protect

Protect

De samenwerking met verzekeraar Protect garandeert de doeltreffendheid van onze vochtbehandelingen.

 
1

Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading